Brand!

Vi sitter just nu pa ett internetcafe i Trinco, en valdigt mysig stad med trevliga manniskor, till skillnad fran vad alla hade sagt til oss. Dagen har mest spenderats pa en buss och sedan lite bad i havet. Dock sa ar det rod flagg pga att manen ar storre an den varit pa 19 ar vilket gor att undervattensstrommarna ar valdigt starka.

Vi(Linda x2) Samuel E och Linn bestamde oss for att prova en inhemsk ratt kallad kottu roti, sa vi hittade en valdigt liten inhemsk restaurang. Nar vi bestallde undrade han om vi ville ha hot eller mild vi sa mild for att vara pa sakra sidan. En positiv sak var att vi fick maten inom 5 min (mkt ovanligt i detta land vi har vant oss vid ca 1h+ vantan), forst uppstod dock en forvirring vi hade inga bestick och trodde att vi skulle ata med handerna sa alla borjade stirra pa sina hander tills personalen kom fram och visade att vi skulle atn med skedarna som lag i en skal med kokande vatten..
Forsta tuggan var ocksa positiv, valdigt god, sedan hande det... Det kom smygandes sakta men sakert BRAND!!!!! Sa jakla stakt, brand i magen brand i munnen och colan fungerade bara som bensin! Pa den positiva sidan sa kostade denna maltid ca 10kr sa det var val overkomligt.. (och bakom det starka var det faktiskt ganska gott.)

Andra roliga saker som hant ar att igar bajsade en fagel pa Julia W, en tant gick los pa dansgolvet pa hotellet och Sri Lankeserna tror nu aven att i Sverige ar alla katoliker och de enda djur vi har ar katter och hundar.

Over and Out
XoXo
Hejda
Auf wiedersehen (?)
Pusspuss gulligull

// Linda och Linda :)

Kommentarer
Postat av: Cliff

So you did try the Kottu. Great. Happy to read your update.



Hope you enjoy the rest of your trip.

2011-03-23 @ 21:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0