Kandy

Hej Efter en lyckad bergsbestigning i Nuwara Eliya, har vi nu åkt vidare till Kandy, som är Sri Lankas näst största stad. Vi har varit här i två dagar och hunnit med en hel del. Första dagen besökte vi en byskola och barnhemmet, Home of Hope, som ligger en bit utanför stan. Massor av söta barn! Barnhemsbarnen uppträdde för oss med sång och dans och vi försökte göra det samma, även om det va svårt att nå upp till deras nivå. Idag besökte vi brandstationen, där de stolt visade upp sina moderna, knappt använda, klippverktyg och motorsågen( vars kedja borde spännas /Gålberg) Vi åkte sedan till ett till barnhem, Fridsro, som är grundat av en svenska Anna-Greta Davidsson(släkt med Julia D) Barnen där var minst lika söta och utsikten från sjukhuset, som lag i anslutning till barnhemmet, var riktigt fin. Nu sitter vi och lyssnar på inhemska trubadurer på hotellet. Hälsningar Julia M och Gålberg

Kommentarer
Postat av: Birgitta Eriksson

Skönt att ni verkar må bra fortfarande fast vi hört att "vissa" är tämligen uppbrända.Spela volleyboll i vattnet för länge utan tröja är inte bra.(Lyssna nån gång på morsan Samuel E.)Ha det gott och njut innan ni kommer hem till ett fortfarande snörikt Sverige.Tror ändå ni kommer att uppskatta det:)

2011-03-15 @ 18:41:18
Postat av: fam Melllåker

trevliga små inlägg vi får läsa på er blogg! Vi är så glada att ni får möjligheten att se landet utifrån så många olika verksamheter. Hur gick det med cricketmatchen? Från oss som bor lite söderut kan vi meddela att våren har kommit. Gräsmattan i Öra är nästan helt synlig och de första snödropparna har slagit ut. Antalet tranor vid Hornborgasjön är fler än en.

2011-03-15 @ 20:46:01
Postat av: Fam Wiberg

Här i Ullånger har vi underbara dagar med sol, snö och skoter. Men vi skulle nog vilja vara hos er i Sri Lanka, ni ser ut att ha det bra . Ta väl hand om er.

2011-03-15 @ 22:06:47
Postat av: Gunilla och Karl-Erik

Vad vi förstår så har ni blivit berörda på djupet i era liv och vi hoppas att denna upplevelse ska leva kvar i era hjärtan hela livet. Tänk att några få människor med hjärtat på rätta stället kan engagera flera så att livet kan underlättas för så många barn under årens lopp. Vad ska inte ni kunna åstadkomma i framtiden?

2011-03-16 @ 22:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0