Trincomalee med snorkling och dykning

Hej! Igar sa borjade en dykarcertifikatkurs med nagra killar fran varat hotell. Sa varje formiddag fram till onsdag sa ska det ut och dyka mm. Det ar 11 personer som gar kursen. Idag fick vi andra snorkla medan de andra hade sin dykarkurs. Vi var pa en o strax utanfor tricomalee. Vi sag olika fiskar och nagra sag en al. Vissa hade en sadan tur att de fick se en haj. Tur eller otur kan man ju diskutera. Vi mar bra och nu vantar det 2dagar till har i trnco och sedan far vi till negombo en dag. Sedan bar det av hemmat.
Vi har knappt nagon koll pa att de har borjat bomba i Lybien mot Gaddafi. Det ar lite trakigt att man inte hanger med sa bra i nyheterna.Ni som foljt resedagboken vet att mina slaktingar blev drabbade av jorbavningen i Japan. De mar bra och kommer troligtvis stanna i Japan.
Syns snart
//Joel

Kommentarer
Postat av: Robert Åkerlund

Hej på er alla!

Kul att ni har riktigt bra dagar. Detta blir erfarenheter som är fantastiska för er inför fortsättningen i livet! Vi längtar givetvis att få hem er men känner oss stolta över våra Rägy elever och det ni får vara med om. Hoppas nu sista två dagarna blir GULD och att ni kommer hem välbehållna. Take Care guys!

2011-03-23 @ 09:00:21
Postat av: Robert Åkerlund

Ps. Läser på nyheterna att det just nu är en misstänkt bomb i Kramfors. Ni har väl inget med det att göra, va;-)

2011-03-23 @ 09:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0