Varlden?

Vi har precis insett hur dalig koll vi har pa omvarlden. Jordbavning och tsunami utanfor Japan? Olustigt, mycket olustigt. Hoppas verkligen det gatt forhallandevis bra, speciellt for Joels slaktingar. Ovrigt kan sagas att Joel och Per har besokt en kyrka, troligtvis en romersk\katolsk en och taggat for Adams Peak i natt medan Galberg har strosat runt med Linda och Linn. \Per, Joel och Galberg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har ni koll på ifall vågen träffar Sri Lanka?

2011-03-11 @ 13:25:07
Postat av: Maria Lindberg

Hej alla föräldrar/anhöriga. Jag (mamma till Josefine Vallström) blev orolig för klassen när jag i dag fick höra talas om jordbävning och tsunami i Asien, så jag skickade sms till lärare som är med på resan. Jag fick följande meddelande tillbaka: "Vi håller koll på läget. Vi är mitt i landet och kommer att vara det till 17 mars. Vi har det jättebra och allt funkar som planerat."

Mycket lugnande ord, så det verkar inte finnas nån anledning till oro. (Ikväll ska jag tända ett ljus för alla som drabbats av katastrofen...)

2011-03-11 @ 16:23:11
Postat av: Gunilla Valfridsson

Hej ,hej alla vandrare. Jag är på tonårsläger och har nyss fått höra om Tsunamin, skönt att det inte verkar vara någon fara för er. Men svårt för dom som drabbats. Det verkar som ni har det bra trots att en del av er befann sig i solen lite för länge. I vissa länder räknar man inte hur långt man kör i km utan istället hur lång tid det tar att resa, allt kan ju hända. Jag hoppas att vi kommer att få se bilder och höra er berättelse om vad ni varit med om. Ha det så bra allihop!

Gunilla

2011-03-12 @ 00:40:15
Postat av: Birgitta Åkerlund

Hej på er alla! Jag vill meddela att min bror med familj har det bra i Japan. De bor Shizuoka(söder om Tokyo) och har endast känt av jordbävningarna.Vi ber för Japan och alla som har drabbats. Hoppas ni inte har för mycket träningsvärk i benen...Keep on walking! Hälsnigar från hela famlijen!!

2011-03-12 @ 19:16:09
Postat av: Crazy Slow Alcoholic Guy

Kul att ni bestiger berg, då gör vi ungefär samma sak! Åker dock skidor ner, det kanske inte är funkis i Sri Lanka. Lavinfaran kanske inte heller är överhängande?

Att ni fick se leoparder! Det missade vi. Men vi såg ju iallafall klösmärken i Tanzania.

Låter skönt att ha det lite svalt, hoppas ni trivs i bergen! Ha en fortsatt bra resa!

Kramar från August

Om två veckor hänger jag med 09orna i Vålådalen, ska bli kanonkul, hoppas

2011-03-14 @ 13:28:55
Postat av: Anonym

jA DET där sista vet jag inte var det kom ifrån...

Jag heter ju liksom inte August utan Crazy Slow Alcoholic Guy.

2011-03-14 @ 13:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0